دریل بتن کن رونیکس مدل 2740
ویژگی ها
- موتور قدرتمند
- سیستم پیشرفته کلاچ ایمنی
- سیستم ابزارگیر این دستگاه 5 شیار
- سیستم بلبرینگی دوبل
دریل های بتن کن یک از انواع دریل ها می باشند .که برای سوراخکاری و تخریب استفاده می شوند . شباهت زیادی بین دریل های بتن کن و چکش های تخریب وجود دارد. ولی یک تفاوت عمده این دو را از هم متمایز میکند . تفاوت اصلی این دو در این است که دریل های بتن کن علاوه بر تخریب ، قابلیت سوراخکاری هم دارند ولی چکش های تخریب فقط قابلیت تخریب دارند. در ادامه با دریل بتن کن رونیکس آشنا خواهیم شد و مشخصات آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
بررسی مشخصات دریل بتن کن رونیکس
این دریل رونیکس دارای موتوری قدرتمند 1250 واتی است که دارای قابلیت دو عملکرد سوراخکاری چکشی و تخریب است. گیربکس صنعتی از آلیاژ منیزیم سبک دارد که برای بالا بردن اثربخشی عملکرد در کلیه مصارف موثر است. سیستم ضد لرزش مضاعف (AVS) دارد. دسته جانبی آنتی شوک گردان با قابلیت چرخش 360 درجه برای تسلط بیشتر کاربر است. دارای سیستم منحصربفرد طراحی در قسمت محور چرخشی قلمگیر با بیشترین بازدهی دریل در حالت تخریب می باشد.
کلید الکترونیکی دیمر دار برای تنظیم سرعت دقیق در حالت روشن روی این دستگاه به کار برده شده است. سیستم پیشرفته کلاچ ایمنی دارد که باعث می شود در زمان هایی که به هردلیل مته قدرت چرخش نداشت و در سطح گیر کرد برق دستگاه به صورت خودکار خاموش می شود . که این امر برای جلوگیری از آسیب به موتور و سیم پیچ دریل و همچنین آسیب به کاربر در آن تعبیه شده است. 2800 ضربه در دقیقه را در حالت چکشی به سطح وارد می کند که باعث نفوذ آسان به سطوح سخت می شود. بدنه محصول به صورت ارگونومیک طراحی شده است و دسته محصول ضد تعریق است. همچنین عایق دو جداره و تحت لیسانس GS, EMC و CE در محصول به کار رفته است.
این دریل بتن کن رونیکس دارای سیستم بلبرینگی دوبل و بلبرینگ ضد غبار nsk می باشد.
برای خریدبتن کن توسن پلاس مدل 8065H کلیک کنید.
برای خرید دریل بتن کن 4 شیار رونیکس مدل 2726 کلیک کنید.
وزن:
6.8 کیلوگرم
منبع تغذیه:
برق
ولتاژ ورودی:
220 ولت
توان:
1250 وات
قدرت ضربه :
3-10 ژول
سرعت در حالت آزاد و بی باری:
صفر تا 450 دور در دقیقه
نوع ابزارگیر :
(SDS-MAX) پنج شیار
ظرفیت ابزارگیر:
40 میلیمتر
تعداد ضربه در دقیقه:
2800 ضربه در دقیقه
فرکانس :
50 هرتز
حداکثر ظرفیت سوراخکاری در بتن:
40 میلی متر
قابلیت کنترل سرعت:
دارد.
کلید الکترونیکی دیمر:
دارد.
قفل سوئیچ:
ندارد.
گیربکس دو حالته:
ندارد.
میله تنظیم عمق:
دارد.
برند:
رونیکس - Ronix